Gårdagens goda gärning

     Publicerat: 2011-07-21 Kl: 08:32:10 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

En sak glömde jag skriva om igår (oh no!).

När jag var till Farsta centrum för att handla satt det en hund bunden utanför affären. Den satt bunden i en stolpe mitt i gassande sol och utan vatten. Jag reagerade såklart direkt, men tänkte väl att "jaja det är väl en kortis". Var och handlade en stund och kom ut, varpå hunden fortfarande sitter där i solen. Blev så jävla föbannad alltså. Man såg att folk som kom ut stannade och tittade på hunden, så förmodligen hade den suttit där ett tag. En kvinna kom ut med vatten som hon hämtat i en kopp på cafét. Jag ringde faktiskt polisen och anmälde det. Man kan för fan inte binda en hund i gassande sol! Det började som tur var bli lite moln men ändå det var ju skitvarmt igår. Hon som tog emot anmälan kontaktade polisen i Farsta. Vad som sedan hände vet jag ju inte, men jag gjorde iallafall vad jag kunde.

Kom ihåg att anmäla sånt där, sådana ägare ska inte slippa undan. Likaså vet ni väl att om ni ser en hund sitta i en gassande varm bil så får man krossa rutan, MEN se till att han vittne med dej, och ring polisen.

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: