mama-häng och ny lur

     Publicerat: 2011-04-28 Kl: 19:12:58 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

Ojoj idag har vi haft fullt upp! Annelie och Edvard var här under dagen och det var såklart lika kul som vanligt! Det är så kul å se Eddie och Kerstin kommunicera, bababa aaa babagabababa med varann. Vi åt lunch och drack cola å sen tog vi en promenad nere vid sjön. Polly och Bamse hoppade i plurret och valde sedan att rulla sej och busa i sanden medans Kerstin och Eddie gungade :)




Eftersom Annelie hade en ny Iphone4 så testade jag kameran på denna, det som gjort att jag tvekat på å skaffa en sån å byta ut min lur som har en toppen-kamera. Men iphonen fick godkänt och jag gjorde slag i saken och åkte till Farsta efter Kerstins eftermiddagsvila och skaffade mej en vit, så nu är jag en i mängden här i världen, och har en ajfån, som alla andra. Bytte från Telia till Tre (sist bytte jag från tre till telia, från att ha haft tre, innan det telia hehe). Fick absolut bästa dealen hos tre så det fick bli så, även om jag gillar Telia bättre, för jag haft det från början.

Jajajaja, mindre intressant!
Nu ska här lagas mat!
Postat av: Filippa

Ja jag har hört att 4an ska vara rätt bra. Jag har också funderat länge på om man ska skaffa ny men det blir nog när jag förlänger mitt abbonemang i november. Jag vet dock inte om det blir en ajfån4 eller nya LG optimus 2x. Det återstår att se.

2011-04-29 @ 20:01:47
URL: http://pysselflisa.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: