Kerstin har magsjuka

     Publicerat: 2011-04-02 Kl: 01:40:19 | I kategori: Kerstin | 1 kommentarer

Just nu sover en helt utslagen Kerstin bredvid mej i sängen. Min älskade skrutt verkar ha åkt på en supermagsjuka. Det började med att hon kaskadkräktes hela dagens matskörd i sin säng, mer eller mindre i sömnen. Tog upp henne och det bara rann ut slem å kräks. Efter detta har hon kräkts flera gånger, hulkat och gråtit heeeelt hysteriskt stackarn. Detta är första gången älskade K är sjuk i sitt liv, och då tog hon i ordentligt. Har gett några teskedar vättskeersättning, mer fick jag inte i :(. Hon har vevat efter nappis hela tiden men det går inte för näsan är full i slem så hon kan inte andas med nappis i mun :'(. Försökte suga med näsfrida, men hon blev ännu mer ledsen då så jag kände bara att nej! jag tänker inte plåga henne ytterligare.

Efter sista kräksomgången verkar det dock minskat med slemm och en lättad Kerstin kunde sutta på nappis och somnade på två sekuder på min arm. Nu ligger hon bredvid mej här och sover helt utslagen. Älskade plutt. Hoppas hoppas detta var allt å att hon får sova nu. Själv ligger jag vaken bredvid henne, vill inte somna ifrån, utan vill ha full koll. Sova kan man göra en annan dag.


Älskade lilla. Somnade utslagen hos mamma <3


Liten, ynklig sjukling


Lite mysigt ändå, påminner mej om när hon var spädis <3
Krya på dej fort, älskade lilla K
!


Postat av: Emma

Åh men lilla söta Kerstin. Stackars liten. Man vill ju att de aldrig skall behöva vara sjuka men det måste väl komma förr eller senare. Hoppas bara att det går över snabbt nu.

Nico har varit ledsen i natt han med då han verkar vara förkyld och är täppt i näsan så det är svårt att ha nappen i.

Krya på sig nu <3 Kramar

2011-04-02 @ 06:37:50
URL: http://hemmahosknyttet.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: