I Borås!

     Publicerat: 2011-04-01 Kl: 11:42:23 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer



Nu är vi framme i Borås, eller vi har varit här en timme redan. Startade 05.30 från Stockholm, de ni! Ush! Halvvägs var jag så trött att jag knappt kunde hålla uppe ögonen så jag fick svänga av å gå ut lite å köpa lite godis åså, sedan gick det bra resten. Mamma jobbar men kommer strax tio minuter på sin rast, pappa är påväg från Malmö och kommer kanske vid 2, och sedan kommer mamma efter 4. Markus släppte jag av på Borås central, å han sitter nu på bussen till Göteborg där han ska tattuera sej åså kommer han hit efter det. Jag, Kerstin och hundarna, och marsvinen, stannar i Borås tills på onsdag. Markus åker på söndag.

Lite uppdatering om Kerstin, så mår hon bättre idag. Igår kväll hade hon 38,5° och fick en alvedon till natten. Hon sov bättre än igår natt men vaknade ändå flera ggr och vid 4 var hon klarvaken. Men vi skulle ju upp 04.30 så det gjorde ju inget. Kerstin fick ersättning innan vi åkte, men ville inte ha gröt. Väl här hemma i Borås har hon ätit pyttelite gröt och lite katrinplommonpuré men sedan ville hon inte ha mer. men men, hon äter ju lite iaf å är pigg så hon kommer nog igång igen sen :)

Höres!

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: