vrååål våååål vråååål.. puh

     Publicerat: 2010-11-14 Kl: 18:13:13 | I kategori: Kerstin | 3 kommentarer


den här damen har äntligen somnat efter att varit totalt övertrött och skrikit som en tok en bra stund!
vet inte när hon skrek så sist måste vara fleera veckor sedan. vanligtvis är det bara att lägga henne i vagnen så somnar hon, men nu var hon lixåm för trött sådet slog över... men men nu sover hon! trotts att hon sovit 4h i bilen är hon trött, tror inte det är riktig kvaitetssömn när vi åker bil, för hon är alltid jättetrött när vi vart hemma en stund.

frstn! igår skrattade hon för första gången åt hundarna! haha åååh det var så sött. kerstin har skrattat förut nån enstaka gång men igår satt hon i babysittern, och hon kikade på hundarna som lekte framför henne, åså plötsligt började hon skratta, haha, hon lät som en liten gubbe som småskrattade för sej själv. oerhört roligt och sött!
Postat av: Bea

Vad gulligt. :)

Kände att det var dags att kommentera, har ju följt din blogg länge och det känns nästan som att jag tjuvläser eller nått.. :P

En fråga: Var köper du de där små MAM-flaskorna? Kan inte hitta såna någonstans! De har bara de stora överallt ju. Min unge äter bara runt 60 ml varje gång så det känns ju lite överdrivet med en 260ml-flaska..

Ha det bra!

2010-11-14 @ 19:01:18
URL: http://beekh.blogg.se/
Postat av: Emma

Visst är det sött när de har sånt där litet gubbskratt? Nico låter också så de gånger han skrattar...som en lurig liten gubbe som liksom skrockar för sig själv..hehe. Dock vill han inte ens erkänna katternas närvaro ännu. Han har ignorerat dem i 3 månader.. även när de nosar honom i ansiktet..

2010-11-15 @ 07:24:29
URL: http://hemmahosknyttet.blogg.se/
Postat av: Filippa

Vad gulligt! oliver har varit nyfiken på min vovve och tittat och tittat men inget smile ännu där. =) Klappat och gosat i pälsen har han däremot gjort =)

2010-11-15 @ 08:14:15
URL: http://minbebis.com/blogg/labellavita

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: