ooops I did it again.. AND again...

     Publicerat: 2010-11-20 Kl: 15:12:20 | I kategori: Vardagsprat | 5 kommentarer


fan, nu har jag shoppat igen! jag KAN inte hålla fingrarna borta. både igår och idag har jag shoppat. ja, bebiskläder alltså!
mej själv skiter jag i, jag går i mjukiskläder och ska jag vara "fin" drar jag fram några gamla fin-trasor ur garderoben ;) Idag höll jag iallafall mitt löfte till mej själv och köpt nya kläder i nästa stl, dvs 68. nu har hon ju 56/62, och har så det räcker och blir över. iallafall sålänge hon har 56 åxå... men sedan när det är för litet kan hon säkert börja nalla på 68:orna... så.. inget mer i 62!

men det ääääääär ju så kul med bebiskläder! och det är ju billigt åxå.. och jag tycker det är så kul å planera på kvällen vad hon ska ha på sej nästa dag, och vilken napp som ska tjäna dagen till ära beroende på klädfärg. det kanske är för att kerstin är en så supersnäll och lätt bebis som jag har ork å tid att ens by mej om att napp å strumpor matchar body ocjh byxor? men skit samma, det är kul :D

jahapp och vad fick komma med idag då.. å igår... jo. idag blev det en grönrandig och en grårandig barbapappa-body med barnaskön på, underbara! och matchande byxor till den grå bodyn. igår blev det ett par randiga byxor som passar de andra barba-bodysarna jag köpte eh, förra helgen... och ett par svarta velourisar, det är 62 men dom är rätt stora och viker man ner mudden blir dom ju ännu större, har fler sånna och dom byxorna kan hon nog ha ett bra tag även ihop med 68 kläderna... och så blev det en lila body (ej på bild) eftersom jag inte tyckte hon hade nått som passade till sina lila byxor.. (jajaja... suck) OCH sist, men inte minst, en likadan lila tjocktröjja som hon har i 56, den passar ännu, men vill ha en till så hon kan fortsätta ha den den är varm och super bra å mysig, därför köpte jag en ny i stl 68.

MEN FASEN SIKKET LÅNGT INLÄGG OM BEBISKLÄDER!
SOFIA.... sök hjälp.
Postat av: Emma

Åh vilka söta kläder.. i vilken affär var det du handlade dem?

2010-11-20 @ 15:21:09
URL: http://hemmahosknyttet.blogg.se/
Postat av: Theres

Gillar du inte centrerat? Jag tänkte inte på att hon hade så. Det var inte därför jag bytte! Kommer du sluta läsa nu? :P

2010-11-20 @ 16:27:27
URL: http://minbebis.com/blogg/mariatheres
Postat av: Theres

Nu så! :)



Och ja det är väldigt farligt med bebiskläder! Kan sluta hur som helst känns det som..

2010-11-20 @ 19:06:12
URL: http://minbebis.com/blogg/mariatheres
Postat av: Theres

Okej då förstår jag ;) Vad är det du inte gillar med den?



Det jag tyckte blev största problemet var att det blev så himla färglöst!



Tack för ärliga kommentarer! ♥

2010-11-20 @ 19:26:10
URL: http://minbebis.com/blogg/mariatheres
Postat av: Sara - Foto&Bild

Hejhej! :D Fin blogg! :) Hoppas du får en fortsatt bra kväll :)

2010-11-20 @ 20:51:15
URL: http://telmarine.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: