mission spiral, done!

     Publicerat: 2010-11-25 Kl: 14:12:46 | I kategori: Sofia-stuff | 1 kommentarer


den lille rackarn!

Nu har jag varit på MVC och satt in den där hormonspiralen.
jag blir lixåm glad i hela kroppen bara av att se Birgitta och det var så trevligt att få komma dit igen.

Det gjorde inte alls ont att sätta in den, ett litet nyp, lite obehag å sen lite mensvärk, sedan var det klart. så nu sitter den där den sitter! Jag har valt hormonspiral för att det ska vara ett mycket säkert preventivmedel, det säkraste man kan ha enligt iaf min barnmorska. jag är livrädd för allt var hormoner heter med denna spiral avger oerhört lite hormon. på en månad lika mycket hormon som i ett enda minipiller vad jag förstått och det är ju väldigt lite. sedan finns ju kopparspiral åxå, men jag vet flera som blivit gravida trotts en sådan, plus att den ger riklig mens och hormonspiralen tar nästan bort mensen helt. så, nu är det gjort iallafall!

Vi pratade en hel del om detta med min oro. Birgitta är ju bekannt med den eftersom min graviditet åxå kantades av oro hela tiden. kändes bra att prata med henne. Kerstin satt snällt i sin bilstol hela besöket och sa inte ett knyst <3

Birgitta har två bilder på kerstin på sitt skrivbord, den ena, när kerstin är nyfödd hänger bland alla bebisbilder och den nyaste sitter vid hennes dator. jag skickade ett där kerstin log och var vaken, för när vi var på återkollen sov ju kerstin hela besöket så hon såg ju aldrig hur hon såg ut :P det första fick hon direkt efter kerstin föddes. för mej är det viktigt att visa hur mycket hon betytt för mej och att man är tacksam för allt!
Hon sa att alla kommenterar hur söt kerstin är när dom kommer till henne hihi, och barnmorskestudenten som var med sa "jahaaa är det hon, ja alla tycker hon är så söt" hihihi!

ja det var novellen om hormonspiralinsättandet det :P
Postat av: Theres

Jag tog en kopparspiral. Blir koko av hormoner!



Ja det räckte att jag ryckte lite i bandet så fattade hon på två sekunder och blev jätteglad :) Bra som julklapp till Kerstin kanske?

2010-11-25 @ 14:46:04
URL: http://minbebis.com/blogg/mariatheres

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: