godmorgoninlägget

     Publicerat: 2010-11-19 Kl: 10:42:36 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

god morgon! inatt har jag sovit rätt mycket. var så trött igår att jag inte lyckades hålla mej vaken trotts min oro så somnade redan vid ett tror jag... hoppas larmet kommer idag! nu vill jag verkligen prova det! börjar gilla tanken faktiskt. jag menar det förhindrar ju inte att hon skulle sluta andas OM hon nu skulle göra det, MEN med ett larm får jag VETA att det sker annars sover man ju och lär såklart inte märka det. jag har, med ett larm chansen att rädda henne OM det skulle ske. gillar tanken, börjar trivas med larm-tanken nu. ska bli spännande. kanske blir jag helt hysterisk av det? men ändå, tanken att man har en chans att rädda barnet OM nått händer, stillar min hjärtklappning!

idag ska jag städa, och handla. ikväll kommer kia och simpen och kollar på idol med oss. med sej har dom sin mini-bullterrier hella, som polly såklart älskar. eller inte. HATAR mer än nått annat? ooovanligt. haha...

dax att ta tag i dagen. typ klä på sej.

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: