Lördag som sej bör :)

     Publicerat: 2013-03-09 Kl: 14:40:02 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

 
Då var vi hemma efetr ytterligare en lördag i stallet. Gud vad mysigt det är :) Idag kände Fia helt klart igen oss och kom med spettsade öron mot oss när vi kom till hagen. Idag har vi borstat lite extra noga och rett ut all man och svans innan vi red iväg. Det är dock så saaatans halt, isgata, så Fia halkar endel och man åker själv med på isen. Som tur var var Markus med idag och kunde hålla koll på Kerstin. Hon höll på å trilla av när vi gled iväg en gång, men det gick bra och hon blir inte rädd :) Härligt! Blir lättare för mej att åka dit själv med Kerstin sedan när det inte är så halt längre. Då tänkte jag åxå att hon ska få trava lite åså, men nu går det inte :) Och i vår när hon är mer van får hon börja lära sej lite hur man faktiskt ska göra, när man stannar, vill gå fram, och svänga åså :) Om intresset håller i sej såklart!

Här hemma nu har Kerstin släpat ut alla sina "hästar" i "hagen" (köket är visst hage) och nu när dom varit "ute" en stund ska dom in och äta haha. Det har hon sett att dom gör i stallet, hästarna kommer in och äter lunch :D

Själv har jag varit riktigt krasslig i natt, var vaken i flera timmar med halsont och uvudont. Vaknade och kände mej som en trasa med after alvedon så mådde jag mycket bättre och det håller i sej sålänge jag äter alvedon så det får vara så.

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: