Kurs!

     Publicerat: 2013-03-22 Kl: 21:48:59 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

 
 
 
Igår och idag har jag varit på kurs! Det var en kurs i Akutsjukvård och intensivvård. Den var delvis jättebra och delvis li temindre bra. Men alla föreläsarna är toppen, har lyssnat på dom många gånegr förut, så det totala betyget för kursen blir ändå bra :)

Roligt var, att i torsdags när jag och min kollega Jennifer åkte dit, åkte vi till Nova Park i Knivsta, där dessa kurser aaalltid är. Vi hade inte ens tänkt att det kunde vara nån annanstans, och satte oss i fojén och åt frukost å tog det lugnt. När vi skulle kolla vilken våning vi skulle till såg vi inte Veta-bolaget någonstans, hmm.. Frågade i receptionen, och näää inget Veta-bolaget var inbokade. Vi blev helt ställda, men antog att hon i receptionen inte hade koll och gick till den salen det brukar vara haha. Men där satt ju ett gäng gubbar. HM. Dax att kolla lite närmre på kursinfon haha. EHM, näää kursen var visst i UPPSALA hahaha, TUR det bara var 1,5 mil extra, så vi kom i tid å allt ändå som tur var haha :D

Kursen är anledningen till att min mamma varit här denna veckan och hjälp till med Kerstin, eftersom Markus är iväg med sitt jobb. Så det har varit en jättetrevlig vecka. Imorgon åker vi till Borås, och stannar ett par dagar åså åker jag och Kerstin till Sthlm igen på måndag.
 
Så, det är vad jag pysslat med dom senaste dagarna iaf! Vi hörs i helgen!!!!
 
 
 

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: