Konversation med Kerstin

     Publicerat: 2013-03-01 Kl: 22:51:07 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Idag har jag haft två roliga konversationer med min dotter. Först på morgonen så skulle hon själv klä på sej. Hon tog på sej ett par sommarshorts som trosor, t-shirt å byxor, men så kom hon med moccasiner och då först hade jag den lilla invändningen att det blir svårt att få ner i skorna. Då går hon iväg till hallen... hämtar sina skor, och säger "Jag får prova.... *provar*Titta mamma det gick visst!" HAHA, ja, vad ska jag säga då lixåm? Hon gick till dagis med moccasiner i skorna :)
 
På kvällen när jag kom hem efter jobbet, berättade hon direkt att hon hade kissat på sej på dagis idag. Oj då sa jag, har du kissat på dej. Då sa Kerstin att ja, och Celie (fröken) blev arg på mej. Va, blev Celie arg, sa jag? Varför det? Hon sa att jag inte får vara i hemvrån (ett rum på avdelningen). Varför får du inte vara där sa jag. Jag kissade på hästen, säger Kerstin. Oj då, kissade du på en häst i hemvrån? Ja, Celie blev arg då, sa att jag får inte vara i hemvrån, jag blev lessen då.
 
Asså <3!!!! Hon berättar så ingående vad som hänt under hennes dag lixåm! Inte bara "vi har dansat" "vi har målat" utan verkligen vad som hände, någons reaktion, hennes egna änslor. Fantastiskt!

Hur arg fröken blivit på Kerstin låter jag vara osagt, Kerstin säger att Celie sagt "stopp nej mooorr" HAHA, det finner jag föga troligt, men att hon sagt till Kerstin om Kerstin kissat på gunghästen i mysrummet, det kan jag nog tänka mej är sant :) Ska fråga Celie om det, och INTE för att säga åt henne "vad har du sagt till mitt barn egentligen??" utan jag vill veta för det är lite roligt att höra vad som hände iom att Kerstin berättade så tydligt :)

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: