Ungen som vägrade somna

     Publicerat: 2013-01-31 Kl: 20:08:32 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

Just nu är Kerstin inne i en period där hon gör allt för att inte somna på kvällen. Senaste veckan har hon börjat med otyget att springa upp från sängen efter hon lagt sej. Hon tycker det är fantastiskt roligt. Och när hon liggeri sin säng ligger hon och låtsasgråter big time. Buhuu buhuuu uöööööööuuuuu buhuuuuuu låter det nooonstop. Idag i 40 minuter. Idag sprang hon dock bara upp tre gånger för tredje gången sa jag till henne på skarpen att nu räcker det, det är inte roligt, man måste lägga sej på kvällen varesej man vill eller inte. Sedan kom hon inte upp nå mer men låg då och fejk-grinade. Napparna hade hon lagt i sin väska som hon krampaktigt höll haha, allt för att inte somna! Hon somnar ju alltid med nappen i munnen så för att maximena chansen att hålla sej vaken så la hon altså dom i väskan. Jag hittade en annan napp som jag gav henne och 5 minuter senare blev det mindre och mindre tryck i fejk-bölet, och nu sover hon :P Mamma-Kerstin 1-0... idag igen ;)
Postat av: Bea - Stolt mamma till Alexis & Hailey

Va? Är det Alexis du har hos dig eller? Hehe, Alexis är precis likadan, ligger innanför dörren och storbölar sånt trotsgråt, försöker hitta på orsaker och anledningar till att behöva komma ut från sitt rum... Nu har vi börjat göra så att vi läser sagan i soffan allihop och sedan går vi båda in och stoppar om och nattar samtidigt, sedan får hon försöka komma till ro själv, ibland somnar hon ganska snabbt, ibland tar det längre tid och ibland måste man gå in för att trotsgråten övergår till riktig gråt. Men då försöker vi inte säga något alls utan bara lägger oss i sängen med henne och stryker lite över tinningen och då brukar hon däcka på tre röda!

Kram

Svar: jag ignorerar hennes låtsas-gråt helt och hållet. idag gick jag in och sa att nu räcker det kerstin, ta din napp å sov lixåm. hehe.
Sofia

2013-01-31 @ 20:27:07
URL: http://hemmahosbea.blogg.se

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: