Favoritmöte

     Publicerat: 2013-01-29 Kl: 16:30:24 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Eftersom dagis varit stängt idag har Kerstin varit hemma hela dagen, och iomed att jag behövt vila benet en extra dag så blev det inge tjobb för mej idag. Knät känns mycket bättre idag, och det svullnar inte upp såfort jag går, vilket känns helt underbart! Så jag tror min plan att vila idag så jag kan jobba imorgon var en mycket god idee!

Kerstin började tjata om Calle och Wille redan på morgonen och efter att vi gått en liten liten tur på förmiddagen med hundarna så gick vi över dit. Perfekt! Kerstin har rätt tråkigt här hemma med mej nu när jag mest sitter i soffan med benet på en kudde. Så, Kerstin har lekt med Calle och Wille och efter en stund gick vi hem hit istället så dom fick leka här.

Känns iaf toppen att Kerstin fått utlopp för sin energi men att jag kunnat ta det lugnt :) Imorgon blir det jobb somvanligt.
 Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: