Ätt nu Mijo, ät, ät upp! - blivande hästtjejj?

     Publicerat: 2013-01-03 Kl: 19:51:00 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Idag har jag och Kerstin varit i stallet igen. Kerstin tjatar massor om att åka till hästarna och katten, vilket jag såklart tycker är jätteroligt! Hon vill hopplera på hästen, säger hon åxå. Vilket betyder att hon vill galoppera haha. Jag blev mäkta förvånad när vi satt på läktaren och tittade på dom som red, när Kerstin sa "den dä hästen går bara, den där botta hopplerar" hahaha! Hon har alltså koll på vad galopp är. Lindas häst var lite stökig idag och Kerstin analyserade allt, hela tiden... "hästen är rädd, den bara snurrar" haha. Underhållning var vad det var.

När vi kom till stallet grabbade Kerstin en sopkvast direkt och började sopa... eller nej, först letade hon upp stallkatten ;). Miro som drog hö ur sin höpåsen på boxen sölade en hel del hö på golvet, vilket Kerstin hela tiden sopade upp, samtidigt som hon sa till Miro "ät, ät nu, ät upp!" haha. Asså gullunge!!! Två av hästarna har hon koll på, Mijo (Miro) och Hittos (Kiitos). Näste gång har jag lovat att hon ska gå rida. Inte hopplera som hon vill, men iaf sitta på en häst ;) Otroligt åxå hur orädd hon är för dessa stora djur. Står öga mot öga med Miro som i hennes ögon måste vara enooooorm :)
 

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: