Jobb jobb jobb

     Publicerat: 2013-04-24 Kl: 20:09:26 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

I dagarna har jag tagit ett obekvämt beslut. Jag kommer gå upp å jobba 100% efter att ha jobbat 85% sedan Kerstin kom, eller ja, sedan jag kom tillbaka från mammaledigheten. Jag är ju ledig på måndagarna i dagsläget, men nu är det snart slut med det. Jag känner mer och mer att min lediga måndag endast är av bekvämlighetsskäl... Beslutet har jag fattat dels pga att jag känner att jag skulle behöva det rent ekonomiskt, men även att jag för att få ta min legitimation som djursjukskötare (vilket tentan åxå avsåg) ska ha 6 heltids år där 2014 löper ut. Eftersom mina 85% numer faktiskt mest beror på att de tär jäkla gött å vara ledig en dag i veckan, så känner jag att det nu är dax att kämpa på så jag faktiskt får ihop min tid, och ärligt kan säga att jag gjort vad jag kan för att få ihop mina 6 heltidsår. Detta innebär att möjligeheten för mej och Kerstin att vara hemma på måndagar inte längre kommer finnas. Men hon vill bara till dagis ändå. Så det känns helt okej. Jag kommer sluta 15 på måndagen så jag kan hämta tidigt och vi har eftermiddagen ihop ändå =). Känns riktigt bra trotts allt, det här! Dels komemr de tkännas skönt när lönen kommer, och dels kommer det kännas bra att jag helt ärlig kan säga att jag gjort vad jag kan för att få ihop mina år (saknar lite tid nämligen pga mammaledighet och deltid).
 
Så, från Juni är det slut på det ljuva livet, då blir det jobb för hela slanten :P Dessutom är ju inget skrivet i sten. Så jag ser det som en situation som får vara i kommande ca 1,5åren, så får vi se sedan, hur jag gör, kanske går man ner i tid igen, jag får se :)

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: