Kerstin sköter toalettandet själv...

     Publicerat: 2012-09-29 Kl: 16:07:00 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

...ibland på sitt eget vis.
 


Kerstin är faktiskt otroligt duktig med att gå på toaletten. Som ni vet har hon ju varit blöjjfri sedan Juni någongång. Här hemma sköter hon allt själv. Hon går till toan och tar fram sin potta och gör det hon ska och sedan torkar hon sej åxå =) Självklart händer det olyckor ibland. Oftast beror det då på att hon inte hinner till pottan. Någongång har hon när hon varit arg på Markus kissat på golvet BARA för att jävlas, lixåm trottsat - tittat honom rakt i ögonen och klämt ut kiss på golvet. Men för det allra allra mesta kommer kiss och bajs där det ska vara. På dagis går det åxå bra. I början vägrade hon ju gå på toa med fröknarna men det släppte rätt fort och numer går det jättebra. Dom tar på henne en blöjja ibland efter lunchen om hon druckit mycket och hon leker själv en stund medans dom lägger dom andra barnen. För de gånger hon kissat på sej på dagis, är just under de 20-30min efter maten som hon leker själv. Det är helt ok för oss att dom gör så, och det har hela tiden varit en dialog mellan oss och fröknarna ang det. Men nu händer det kanske en gång i veckan att hon kissat på sej, i början var det 1 gång per dag =)
 
Förra helgen var vi ju i Borås och då åkte vi 4,5 timme bil med vanliga trosor, och stannade bara en gång för att kissa :)
 
Är så jädra skönt att ha detta gjort, det där med att få ongen blöjjfri =)

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: