Helgen och inredningsplaner

     Publicerat: 2012-09-10 Kl: 08:39:00 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Ja, som ni ser har vi grejjat här hemma hela helgen. I lördags kom min mamma och pappa hit, till både vår och Kerstins lycka. Vi har ätit kräftor och pappa har hjälpt oss att tapetsera. Att tapetsera med tapeterna vågrätt är ett helvete iaf första våden mot taket. SATAN vad man hatar det där. Och väggen är 11 meter lång, så det är låååånga ränder som måste bli raka när man skarvar hehe. MEN vi blev iaf klara, och snyggt är det!

I lördags beställde vi en ny soffa! Den vi har nu är ganska liten och nu när vi har mycket yta vill vi gärna ha en större soffa, en sån som "alla andra har" som man blir avis på hehe. Så vi hittade en vi båda gillade, som åxå är en bäddsoffa vilket är ett krav vi har. Soffan vi har nu är 2,20m bred och den nya är 3,20m =) Vi har ju inget gästrum så en bäddsoffa är ett måste. Till soffan beställde vi åxå ett nytt soffbord för det vi har är jätteslitet och fult.



Nästa grejj som ska upp är gardiner men vi inväntar skenor i taket som vi får om två veckor. Vi ska sedan ha stora luftiga vita lite transparanta gardiner i vardagsrummet. Två lampor ska upp i fönstren, blir två genomskinliga från Kartell. I taken ovanför matbordet ska vi åxå ha en lampa och det blir förmodligen en ny FLY från Kartell som vi hade förut. Då hade vi rosa/lila men Kerstin ska få den så vi ska köpa en ny och förmodligen blir det orange. Rummet går i rosa/turkos/vit/svart men jag tycker det vore kul med en lampa som blir en helt egen "klick". Dom lamporna är i princip dom enda jag tycker är riktigt riktigt snygga, har säkert letat bland 2000 lampor snart!



Kerstins rum ska få en limegrön vägg, och inne i vårt rum ska vi måla en vägg i mörk turkose. Det blir svarta gardiner hos både Kerstin och oss. Tycker det passar bra i sovrum där man vill få det mörkt på natten.
 
Pja, det ska nog bli bra det här. Lampor och gardiner och sedan är vi hemma! :)
 
 
Idag blir det BVC här vid 10.30 och därefter åker vi till jobbet på personalmöte. Vi hörs sedan!!
 
 
 

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: