Svar på kommentarer

     Publicerat: 2012-10-03 Kl: 21:53:32 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

 
Sjävklart kan jag göra det :)
 
Jag har nu köpt allt jag tror K kommer behöva denna vintern. Såhär har jag tänkt:
 
OVERALL
 
Förra vintern hade K två overaller, en fleecefodrad galonoverall och en stoppad som dock inte var sådär jättetjock. Två perfekta dagisoveraller. När det var riktigt kallt hade hon helt enkelt fleeceställ under. Dock var hon ju inte så gammal i fjol, och dom var inte ute speciellt långa stunder på dagis, vilket gjorde att jag tyckte det räckte med dom två.
I år kommer hon ha samma stoppade overall plus en likadan galonoverall att ha på dagis. Jag har även köpt en riktigt tjock och rejäl overall från MOLO. Sattsar på en sådan overall iår, då hon är lite större och kommer vara ute mer. Denna overall blir dock enbart att ha när det är kallt och torrt ute. I slask och rusk blir det någon av dom andra två (därav två mtp allt slask och blött väder.)
En overall kommer hänga permanent på dagis, så hade vi förra året åxå. Så två overaller så att det finns en extra om en blir blöt osv.
 
Stoppade overallen och galonoverallen är båda köpta på ICA Maxi, och jag kan verkligen rekomendera dom =)


SKOR

Även gällande skor kommer K i år, som förra året ha ett par vinterskor som står permanent på dagis. Hon har två par tjocka varma vinterskor, ett par i läder från MOOMIN, och ett par med gummi runt foten och neopren-skaft från DinSko, varmfodrade. Sedan har hon sina fodrade stövlar från Tretorn som kommer funka ett bra tag framöver dom med.
Men ett par av vinterskorna kommer somsagt bo på dagis så att det alltid finns torra skor att tillgå om ett par blir blöta.
 
Kerstin har dubbelt av allt egentligen och har alltså ytterkläder som finns permanent på dagis. Tycker det är bra att ha det så. Finns en extra mössa, extra vantar, extra fleeceställ och så.
 

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: