Jorå!

     Publicerat: 2012-10-01 Kl: 20:17:48 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

Ser ni! Gick ju som smort. Hon la sej själv i sängen och vi sa go natt somvanligt och gick ut. Vi hörde henne grejja med något, vad jag tror var en kastrull från lilla spisen fylld med nappar, i kanske 5 minuter, sedan blev det tyst <3 Nu sover hon så gott så!

Är väl medveten om att hon med största sannolikhet kommer komma på att man kan gå upp när man lagt sej och försöka testa oss. Men, då har hon tyvärr hamnat hos fel mamma ;). Då har vi vår plan, och kommer inte göra nån grejj av det utan bara leda tillbaka henne och säga gonatt igen. Och igen. Och igen. Ja ni fattar. Vad kan man annars göra lixåm :)
Postat av: Bea - Stolt mamma till Alexis

Duktiga Kerstin!
Så är det här med, tog ungefär en månad innan hon kom på att man kunde gå ut genom dörren :P Men vi har varit noga med att det blir en liten kram, ev. en koll av blöjan och sedan tillbaka till sängen. Nu när hon är van kan man börja göra lite undantag och låta henne stanna uppe lite längre och komma ut till oss på helgerna ifall hon inte somnat...
Men annars brukar hon pilla runt lite med sina leksaker för att sedan lägga sig i sängen och sova (oftast med all köksutrustning eller lego i sängen dock)... annat är det på lunchvilan, då brukar hon somna på mattan eller i sitt tält och sover där en stund och går sedan och lägger sig i sängen för att fortsätta!
Nu väntar vi på att hon ska komma på att det går att gå in till oss och krypa ner mitt i natten... men än så länge blir hon bara speedad om hon kommer i närheten av vår säng :P

Kram

2012-10-01 @ 21:11:11
URL: http://hemmahosbea.blogg.se

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: