far åt h.lvete grannj.vul!

     Publicerat: 2012-10-21 Kl: 19:14:30 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer

... eller iallafall din borr! Jag är mäkta förbannad nu alltså. Vår granne som bor här under borrar och borrar och borrar och jag undrar HUR MÅNGA BORRHÅL BEHÖVER EN MÄNNISKA? För nån vecka sedan borrade hEn från att Markus kom hem vid 17, och fan vet hur långt dessförinnan hEn hållt på, fram till 22. TJOGOTVÅ. klockan TIO på kvällen. Borra borr aborra. Jag blir galen! Sedan dess har hEn slentrianborrat nått, några, hål per dag, och idag har hEn varit igång och borrat i betong sedan klockan 17 och håller än på. TACKA gud för att mitt barn inte störs, eftersom hon nu ska sova i detta oväsen.
 
När är det dax att säga till? När är det inte längre okej att föra den typen av oväsen egentligen? När kommer jag slita mitt hår?
 
#morr
Postat av: Gia

Kolla upp vad ni har för regler i huset? Vi hade en idiot bredvid som fick för sig att det var en jättebra idé att börja borra 23.30

2012-10-21 @ 21:49:54
Postat av: Bea - Stolt mamma till Alexis

Ja en sån granne har jag oxå haft! Undra hur dessa människors väggar ser ut? :P
Mitt ex hade en granne som alltid drog runt tunga möbler på natten, varför kan man ju undra?

2012-10-22 @ 08:15:39
URL: http://hemmahosbea.blogg.se

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: