Kurs dag 2

     Publicerat: 2012-11-15 Kl: 19:32:58 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Då var man hemma efter ytterligare en kursdag! Har varit jättekul och lärorikt. Fokus har legat på komplikationer under narkos och på eftermiddagen var vi på Akedemiska och fick se hur olika läkemedel påverkade dom nedsövda grisarna. Vi fick se vad som hände och sedan åtgärda biverkningen av det läkemedel vi gett osv. På slutet fick grisarna en dos avlivningsvätska och vår uppgift var att få igång grisen igen! Så nu känner jag mej mycket tryggare med vad jag ska göra om något går snett under en narkos. Även om man vetat det rent teoretiskt så är det ju en annan sak när det är skarpt läge, och som TUR är har jag sluppit behöva ta till sådant än sålänge i mitt yrke, men det kommer ju komma en dag då det gäller att veta vad man måste göra.
 
RIP små grisarna!
 
Kerstin har vart med farmor efter dagis och allt har gått bra idag med! Idag somnade hon på direkten, hon var sååå trött lilla gulle <3
 
 

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: