Kurs dag 1

     Publicerat: 2012-11-14 Kl: 19:40:43 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Idag var altså första dagen på kursen som är Anestesti steg 2. Ettan gick jag för några år sedan och nu är då fortsättningen. Första delen av dagen bestod av genomgång av vikten av koldioxidmätning under narkos och en hel del repetition av vad man lärt sej tidigare. På eftermiddagen var det är amerikansk föreläsare som pratade om lokal smärtlindring och om vätsketerapi. Imorgon ska vi öva på sövda grisar... Dvs djurförsök och jag hatar verkligen tanken på det :/ Vi kommer hålla till på Akademiska sjukhuset i Uppsala. Men man får väl bita ihop, för grisarna kommer ju tyvärr vara med om detta oavsett hur jag ställer mej så man får försöka tänka att genom att delta i övningen kan det hjälpa mej att kunna rädda andra djur i framtiden. Men jag gruvar mej helt klart inför momentet.
 
Nu lagar Markus fisksoppa och Kerstin har lagt sej. Dock är hon väldigt i gasen idag och röjjer på sitt rum i sin säng å leker, men hon slutar säkert snart. Idag har farmor hämtat och lämnar Kerstin på dagis vilket har gått jättebra :)
 
Vi hörs igen imorgon, då update om hur det gick för mej att återuppliva grisen!

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: