Skitnatt och skitresa!

     Publicerat: 2012-05-22 Kl: 14:14:26 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Nu är jag och Kerstin tillbaka i Sthlm. Efter en rätt dryg resa måste jag säga. Först vägbygge mellan Ulricehamn och Jönköping så att man fick åka världens omväg mitt i skogen, sedan vägbygge utan för Norrköping samt en tjurig unge i baksätet som blåvägrade sova så vi fick stanna i Norrköping och käka lite lunch och ta en paus. Sedan blev hon på bättre humör och sov sista biten. Nu är vi iaf hemma och jag får pga att strul hela 15 minuter att vila benen innan det är dax att åka till jobbet. Inte alls min plan... :/

Kerstin har sovit som en påse skit i natt åxå. Vet inte varför. Mellan 02 och 05 stod hon och vrålade i sängen. Fick komma över till mej en stund, vi pratade länge om alla som sover åså. Kerstin frågar mycket om momo sover? pappa sover? bamme sover? så vi gick igenom alla vi känner. När jag tillslut la henne i sin säng igen (hon somnar inte hos mej) så somnade hon, men vaknade efter 10 minuter. Efter en halvtimmes vrålande till knoppade hon iaf in och då var det 2 timmar tills vi skulle upp. Vilket resulterade i att jag fick väcka en K som vaknade heeelt på fel sida och tjurade som aaaaldrig förr hahaha. Men tillslut så efter att vi "övergav" henne en stund i vardagsrummet kom vi tillbaka och då hade hon kommit på andra tankar och satt med sin frukost i soffan som hon nyss hade ratat så till den mildaste grad när mormor erbjöd ;)

Slutet gott allting gott!

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: