Hej diaree

     Publicerat: 2012-05-07 Kl: 15:52:22 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer


Ja tänk sikken trevlig rubrik. Men det är så det är.


Idag har jag och Kerstin varit på jobbet och vart på möte med Hills. Det var intressant, dom presenterade ett helt nytt foder. På hemvägen försökte jag ragga efetrmiddagssällskap men både Annelie och Linnea var såklart upptagna. Busy people. Så nu är det jag och K resten av eftermiddagen.


Nu till diareen, så det går bra att sluta läsa, men har man någon idee, något tipps så läs gärna vidare å kommentera sedan ;)

Kerstin har nu haft kaputt mage i över en vecka och idag har det blivit värre. Vaknade imorses av ett ojoj, mamma, ojoj, och mycket riktigt bajs all over the place, eller iaf i hela sängen. Fick chockstarta morgonen med att duscha bajsig unge och sedan akuttvätta allt i sängen. Blö. Har varit räserbajs för Ks del i en vecka somsagt, dock bara en gång om dagen.. Vet inte vad det beror på, men har läst att små barn kan ha det så i flera veckor utan att man vet varför. Hon är ju pigg och glad annars, och förmodligen är det nått litet som utlöst det och nu är magen i olag... Det är ju inte magsjuk alixåm. Hoppas det går över snart. Idag är det jätte tunnt så kanske är det kulmen nu åså blir det stopp på´t sedan. Hoppas jag iaf.

Trevlig info.. Tur det är mest småbarnsmammor som läser här :D
Postat av: Linnéa Jonasson

Haha nej stackars er.

2012-05-07 @ 16:20:50
Postat av: Annica

Linnéa råkade ut för nått liknande i den åldern. Var så i 2 veckor sen blev det bra. En kompis sa att man skulle ge extra med olja, som skulle smörja tarmarna. Om det stämmer vet jag ej... hoppas hon blir bra snart.

2012-05-07 @ 19:46:17
URL: http://anija.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: