Blöjjfri förmiddag

     Publicerat: 2012-05-13 Kl: 12:23:40 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer



Idag tog vi lite sovmorgon. Kerstin vaknade visserligen 7.50 men jag somnade om medans hon satt i sin säng och pladdrade och grejjade med sina nallar och jag vaknade en timme senare. Härligt hehe. Fasen vad gött det är att aldrig ha vant henne vid att bli upplockad såfort hon vaknar, utan hon har alltid fått gilla läget i sin säng tills jag legat och dragit mej lite ;)

Nu på förmiddagen har vi kört utan blöjja åxå. Kerstin kissade på pottan och sedan tog vi på bara trosor under byxorna och gick ut och var ute i en timme och det utan en enda droppe i byxan! Väl inne igen kissade hon på pottan igen, en skvätt å sedan gick hon utan en stund till innan vi åkte å handlade och då fick hon blöjja på sej. Duktiga tjejjen. Man får passa på att låta henne gå utan blöjja när vi ändå bara är här hemma. Det värsta som kan hända är ju en liten kissolycka (eller bajsolycka fast det har aldrig hänt hittills) och vad gör lixåm det :)

Nu är tanken att K ska sova middag och sedan blir det ut i det fina vädret igen :)

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: