Värmdö ToR

     Publicerat: 2012-03-10 Kl: 21:32:04 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Idag på eftermiddagen tog jag och Kerstin en tur ut till Linda och Neyra. Trevligt avslut på en lite halvtrist lördag. Kerstin och Neyra har lekt och jag å Linda har tjötat. Vi åkte därifrån vid 19.30 och Kerstins sovtid är ju vid 19, så jag visste inte riktigt hur det skulle bli med att sova i bilen i 30min å sedan lägga sej då vi aldrig gjort det förut. Men det gick toppen. Hon somnade som en stock både i bilen och sedan i sängn när vi kom hem.

Lilla Neyra trillade när hon skulle upp på en stol, och det var så underbart å se lilla K och hennes reaktion på det. Hon satt brevid mej på en stol och blev först väldigt upprörd, började sedan säga "ojojoj" och klappa sej på kinden. Sedan när Neyra inte slutade gråta, hoppade Kerstin ner och gick fram till Neyra som satt hos mammsen. Kerstin observerade lite och sedan började hon ge legobitar till Neyra. Min fina snälla och goa tjejj <3Och allt gick finfint med lilla N!

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: