TGIF!!!!

     Publicerat: 2012-03-09 Kl: 19:21:03 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

Guuuud vad skönt med fredag. Är helt slut. Idag har vi haft massor att göra, vilket såklart är super roligt, men väl hemma så känner man ju att det varit mycket under dagen. Markus är iväg och köper pizza, ingen av oss orkar ställa sej med mat idag kände vi. Jag hade dessutom glömt lunch, som tur var fick jag lite av min kollega Anna, som hade med sej värsta lyxmaten med mackor och kallrökt lax och allt vare va! Vår nya sköterska Linda är mer än fantastisk och jag är så jäkla glad att hon börjat. Dels för att hon är en underbar person, men åxå för att hon är en jäkligt effektiv och duktig djursjukvårdare! Ser verkligen fram emot en ny vecka på jobbet.

Det trista med att jobba är dock detta med att tiden man får spendera med sitt barn blir så kort. FAN. Det är så deppigt. Helst hade jag ju jobbat typ halvtid, varit en sådan där mamma som hämtar 2 varje dag åsånt. Men det går ju inte rent ekonomiskt. Fasen att ens ekonomi ska styra hur mycket man får träffa sitt barn.  Jäkla samhälle :(
Men nu är det helg och jag får spendera tre dagar i rad med henne, världens lyx theese days!
Postat av: Linnéa Jonasson

Ja ibland önskar man att man vore lyxhustru. I vår familj är det dock jag som drar in den feta lönen. Suck.

2012-03-09 @ 20:40:50

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: