Roddan is back

     Publicerat: 2012-03-13 Kl: 13:49:08 | I kategori: TV :) | 1 kommentarer




Jahapp, Rodney är tillbaka i Big Brotherhuset. Vad ska man tycka om det då... Egentligen är jag helt emot att man återanvänder gamla tv-profiler. Bara att Gurkan var med i BB förra året var ju recyklning på hög nivå, och detta är egentligen ännu värre. En person som redan varit med i BB året innan. MEN. BB är så uselt i år och Roddan kom som en skänk från ovan. Det spelar ingen roll att han varit med tidigare och att jag tillochmed inte tyckte speciellt bra om honom förra året, i år älskar jag honom. Han är en härligt arrogant typ med glimten i ögat på ett underhållande blandat sätt. Vi får väl se om han håller sej i skinnet eller ballar ur som vid några tillfällen förra året. Dock tror jag inte hans mål är att stanna till slutet utan jag kan tänka mej att han är där några veckor och sedan går ut självmant. Förmodligen är alltihopa ett desperat försök från produktionens sida att få lite rätsida med både stämningen i huset och tittarnas missnöjje.

Vad som främst gör denna säsongen dålig är dels att deltagarna inte är speciellt roliga, och dels att dom bråkat så mycket. Stämningen har varit riktigt dålig och dom har gått aldeles för hårt på varandra innemellan. Det jag dock saknar mest är genuin vänskap, härliga samtal och humor. Där tror jag inte det kommer bli någon förändring, men man kan ju iaf hoppas att stämningen kommer på rätt köl med tiden iaf.

Sjukhusveckan i BB har just kört igång, och jag hoppas innerligt dom går in för detta nu och inte gnäller allt för mycket ;)
Postat av: Erika Möller

Rodney!! <3 Jag älskar honomn!

2012-03-13 @ 15:22:13
URL: http://www.bigbrotherlive.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: