Maj-Lis är sjuk

     Publicerat: 2012-03-12 Kl: 03:36:19 | I kategori: Sofia-stuff | 0 kommentarer

Tidigare ikväll upptäckte jag att mitt ena Marsvin Maj-Lis hade värsta headtilten, samt att ena ögat ser skadat ut. Min första tanke var att hon hade fått en hjälnblödning, som på något vis sprängt in blod i ögat men jag vet inte asså. Tycker hon har en viss ansiktsförlamning med då hon bara sniffar med ena näsborren. Hon är pigg som en mört, visslar efter mat, och äter både grönsaker och hö. Men huvudet lutar rejält åt ena sidan och ena ögat är blodfyllt och hon blinkar inte med det ögat. Hon har dock lite reaktion i ögat då det rycker lite i ögonlocken när jag haft i återfuktande ögondroppar. Hon är stark i kroppen och skuttar runt somvanligt och balansen är inte påverkad. Fattar ingenting. Hursomhaver blir det en tur till jobbet med henne imorgon. Funderade även på om det kan vara en tumör bakom ögat, men det förklarar ju inte detta plötsliga insjuknande och blodet i ögonkammaren. Hon har inte blivit sämre sedan jag upptäckte det ikväll heller, och det måste kommit snabbt.

Vi får väl se imorgon vad dom säger...

 

Det som lyser i höger öga är bara lampan på kameran, på det vänstra ser man hur matt och blodfyllt det är. Står ut lite mer åxå, fast ser inte ut att tryckas ut bakifrån, utan snarare att själva ögonkammaren är svullen eller något.

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: