Big Brother igen...

     Publicerat: 2012-03-26 Kl: 23:24:43 | I kategori: TV :) | 0 kommentarer



Var ett tag sedan jag skrev om BB nu. Varför, jo för att det har varit så sjukt tråkigt. När Sipan plockades ut efter att BBs sponsorer krävt det kände jag en liten nytändning. Sedan åkte denna vedervärdiga människa HannaR ut igår, hallelulja. Jag trodde jag hade sett människan med sämst självinsikt i världen förra året genom både Katta och Gurkan, men i år tar dom fanimej priset. HannaR, Marcel, Jimmy, HUR kan man ha så dålig självinsikt, vad är det för fel i huvudet på sånna människor?

Tre nya in, Vobban, Jennifer och Hulda (HannaP) och jag hoppas det kan ge en bättre stämning i huset. Men innan det är genomförbart MÅSTE Jimmy ut. Idag har han ältat timme ut och timme in heeela dagen om att han minsan inte mobbar, han är int eelak, han är inte ute för att såra någon (att han sedan sitter i sovrummet och högt smider planer på hur han ska sänka någon verkar han förtränga), han gillar bara diskussioner och om motparten blir ledsen för det han säger så är det inte hans problem serrni, nej inte alls. Han har ingen skyldighet att backa, han säger bara vad han tycker, han gör bra tv, han vet vad tittarna vill ha, dom vill ha konflikter, bråk och rolig stämning, och HAN VET hur man skapar detta. Att Joe blir ledsen och inte orkar mer, det är JOEs problem. Joe borde inte vara i huset om han är så känslig säger Jimmy, Jimmy har högre ribba än Joe så Joe för skylla sej själv. Ja det räcker väl där, jag tror ni hajjar hur han resonerar? Klassisk mobbarattityd. Allt är den andres fel, han sätter sej själv i skiten.

Nåja! Om Jimmy försvinner kanske vi snart kan se en ändring av mentaliteten i huset.


Denna AOTV-smileyn

illustrerar verkligen hur jag ofta känner detta år :D

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: