Våran dag

     Publicerat: 2012-06-19 Kl: 20:14:17 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Idag har vi äntligen haft fint väder. Soligt hela dagen, men inte sådär jättevarmt dock, speciellt inte i skuggan, i solen har det varit riktigt gott. På förmiddagen åkte vi in till Mellerud och köpte flytväst till Kerstin. Dels är det ju ett måste om vi ska ut med båten, men hon ska även ha den när vi går ute på klipporna vid vattnet åså. Om hon skulle råka drutta i så sjunker hon iaf inte :) Vi handlade även lite mat och sedan åkte vi hem.

Väl här hemma igen har vi varit ute en liten tur med båten. Markus fick dock inte igång motorn (hehe) så det blev en kort rodd-tur bara. Men det var mysigt ändå. (Bilden nedan är inte från den turen, för jag åker såklart inte båt utan flytväst!). Sedan har vi mest tagit det lugnt. Vi tog även en liten promenad och stannade till på en lekplats och lekte lite. Kerstin har haft lite lite feber på eftermiddagen och fick lägga sej tidigt, hon var jättetrött och ville verkligen gå å sova. Hon somnade som en stock.

Sedan har vi ätit kräftor. Vi skulle köpa färska räkor men det fanns inte (!) idag så det fick bli kräftor istället. För min del var det bara bra för kräftor är mkt godare än räkor enligt mej ;) Superfina havskräftor var det iaf. Nu har Markus gått ner till Vita Sannars camping för att kolla på fotboll, det är ju sista Sverigematchen idag. Jag är kvar i stugan med Kerstin och hundarna. Hoppas ni åxå haft en fin dag :)
Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: