Underbar dag i Falun

     Publicerat: 2012-06-09 Kl: 22:20:21 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

Idag har vi haft en superhärlig dag. Åkte vid 9 i morses mot Falun, min gamla bostadsort. Det är så härligt att komma dit, man känner sej verkligen som hemma. Tog en liten sightsing runt i krokarna jag har hållt till för att visa Markus åxå.

Vigseln ägde rum i vackra Sundborns kyrka. Det var jättefint väder före vigseln och resten av eftermiddagen, men just då Nattis och Henrik kom ut från kyrkan spöregnade det, synd! Efter en fin vigsel och känslosamt grattis till den vackra bruden och tillika en av mitt livs bästa vänner, så åkte vi hem till brudens mamma, även hon en av mitt livs bästa vänner. Vi tog det lugnt en stund, sedan fick hundarna stanna där, när vi åkte vidare till middagen. Träffade även en annan gammal Falu-vän, Emelie, som jag inte sett på massor av år, super kul! Sedan åt vi god mat och umgicks.

Vi avvek rätt tidigt då vi hade 3,5 timmes bilresa hem igen. Kerstin tjoade så himla glatt i kyrkan och roades av akustiken, så jag fick låta henne titta på ljudlös Pippi i mobilen under vigseln. Vilket dock gjorde att hon istället satt där i bänkraden och tjatade om Pippi haha. När det spelats psalmer och alla var tysta rev Kerstin även av en rejäl solo-applåd haha. Goa unge. Hon skötte sej utmärkt och har varit glad precis hela dagen! Nu är vi hemma igen och jag ska strax lägga mej. K sov ingenting i bilen hem, men slocknade nu med detsamma hon la sej, såsådär tre timmar efter normal läggtid <3

Här kommer lite bilder!


Framme i Sundborn!


Familjen Andersson/Nilsen :D


Mammas gladskit!


Brudparet Natalie och Henrik!


Fina fiiina Nattis <3


Mor och dotter <3


Tack för att vi fick komma och närvara vid din stora dag Nattis!
Postat av: Emelie

Det var superkul att träffa dig och dina fina familj efter massor med år! Kramar Emelie

2012-06-10 @ 21:10:24
URL: http://emiiiiii.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: