Slutkörd...

     Publicerat: 2012-06-15 Kl: 20:13:51 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

FY vad jag är trött och sliten. Jag är så glad att jag har semester nu. Dagen idag var aldeles galen på eftermiddagen med massor att göra. Kom försent tio minuter på morgonen pga att jag glömde en sak hemma och fick vända, men det jämnade ju ut sej med 30 min övertid, och då hade jag inte ens städat allt jag borde men jag orkade inte nå mer helt enkelt. Men men, jag ska inte klaga, det är kul med mycket att göra men det finns gränser då man verkligen känner sej fullkomligt otillräcklig. Det är tur man har goa kollegor och att 99% av alla djurägare är jättetrevliga :)

Fick åxå fingertoppen i en rävsax á la hundmun idag där tänderna klämde sej igenom huden och nageln och det gjorde så förbannat ont att jag höll på att svimma! Fick gå raskt ut ur rummet och sätta mej på golvet. Fick saft av min kollega. Det var hemskt, sikken smärta asså! Hunden var supersnäll, det hela var en liten olyckshändelse där mitt finger kom ikläm, så ingen fara så, men lika ont gjorde det ju för det. Nu är fingret som en liten boll i toppen och värker nå jävulsk. Men men, det går ju över, som allt annat :)

Nu har jag ätit lite pizza, och ska faktiskt, jobba lite till. Lite saker måste upp på hemsidan och vill itne sitta med det på min semester så gör det ikväll när jag ändå är i jobb-mode.

Men imorgon åker vi! Tjoho!


Fick en fråga om vi listat ut vad Mlemla betydde, som K sa hela tiden. Och svaret är att nej, vi har ingen aning. Därimot säger hon det inte längre. Hon säger "mlamla" när något trillar eller tappas, eller ramlar, men det ordet sa hon även förr när hon även sa mlemla om massa saker. Så, vi lär väl aldrig få veta vad hon menade, lillsnorpan <3
Postat av: Mini

Kan det inte vara nåt hon sa till grejer hon inte kunde namnet på då? Thea säger "nenunä" till allt hon inte vet vad det heter eller kan säga. Tog mig lååångt tid att komma på det, men eftersom nenunä var olika saker varje gång så fattade jag att det liksom var ett ersättningsord.

2012-06-18 @ 10:30:01

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: