Nyborg nästa vecka!

     Publicerat: 2012-06-29 Kl: 21:59:29 | I kategori: Bamse & Polly | 0 kommentarer

Förra året var vi ju i Danmark, i Nyborg några dagar. I år åker vi dit igen! Ska bli helt underbart. Nyborgstrand heter det och är ett jättefint hotell som ligger precis vid havet och stranden. Mamma och pappa har åkt dit i många år och förra sommaren åkte Markus, Kerstin jag och hundarna åxå med. Danmark är så härligt för där är ju hundar accepterade överallt, tillskillnad från det här j*vla landet där hundar är portade vart man än ska. *min åsikt i frågan kan läsas längre ner ;) I Danmark är hundarna välkomna överallt och då självklart på badstranden. I år åker inte Markus med för han ska jobba. Men jag, mamma, pappa, Kerstin, Bamse och Polly åker. Blir Fredag till måndag. Så åker jag till Sthlm igen på tisdagmorgon och direkt till jobbet på tisdageftermiddag :P Slut på semestern med buller och bång!
 
 
 
* Kan INTE förstå hundförbud på stränder tillexempel. VARFÖR? Jo svaret man får från dom som bestämt detta är att "hundarna bajsar i vattnet" HAHA?! WHAT? Hundar bajsar då fasen inte i vattnet! BARN gör det därimot. Människor pissar i vattnet, hundar gör det INTE. Dålig ursäkt så det skriker om det. Jag tycker att hundar ska vara tillåtet på badstränder men att det ska råda koppeltvång helt enkelt, för det finns ingen anledning att hundar ska springa omkring lösa på en badstrand bland folk, självklart inte. Men att ligga bakom matte eller husses solstol i skuggan, och att följa med ut i vattnet och simma kopplad, vem fan störs av det? Allergier är INTE ett vettigt argument heller för man är väl inte mer allergisk mot hundar på en badstrand än om man går förbi en hund på gatan... Bajsa i vattnet... ja härremingud det är bland det dummaste jag hört.. EVER!

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: