Ingen bloggning...

     Publicerat: 2012-06-23 Kl: 16:22:56 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Sedan blogg.se uppdaterade sin sida verkar det inte fungera att mms-blogga längre :( Här, via blogg.se i webbläsaren på iphone kan man skriva text men inte lägga in bilder... Blogg.ses bloggapp går inte ens att logga in på... Tråkigt!!!

Igår kom iaf mina fötäldrar och vi fick en regnfri midsommar och tillåmed sol men det blåste närmast storm in från sjön så man kunde knappt sitta ute även om vi kämpade på med midsommarlunch på verandan.

Kerstin mår bättre idag och har ingen feber, men är långt nere i matsvackan och äter typ noll. Igår åt hon fem skivor ost and thats it. Idag har hon ätit fyra köttbullar... Men hon är glad iaf! Endel Pippi blir det en regndag som denna.

Har just varit ute och gått en tur här i Vita Sannar och slapp precis undan regnet! På förmiddagen var vi på Mellerudsigjtesing med mina föräldrar och kikade på Akvedukten i Håverud samt sjöbodarna i Sunnanå. Ikväll blir det grillade lammeacks :)

Lite update iaf! Bilder kommer när täckningen tillåter datorsurf :)

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: