Dålig täckning och gnällig K

     Publicerat: 2012-06-21 Kl: 19:58:29 | I kategori: Kerstin | 0 kommentarer

Idag har jag lidit stor brist på täckning för mitt 3G om man säger så. Vet inte vad det beror på, kanske det blåst åt fel håll och 3G strålarna blåst iväg över Vänern istället? Haha, ingen aning. Brukar ju vara skralt med mottagning här, men man kan för det mesta hanka sej fram på en plupp och ibland TVÅ pluppar om man har riktigt flyt. Nu ska jag iaf passa på när vinden ligger hitåt ( ;) ) och lägga upp några bilder från dagens promenad. Vi går en tur ner till Vita Sannars camping varje dag. Det är roligt att se alla husvagnskomplex, den ena altanen större än den andra och ena husvagnen med mer finesser än grannens. Idag har det varit lång kö med husbilar och husvagnar till campingen, det vaknas ju midsommar. Det är kul att gå där nere men skönt att sedan traska tillbaka till vår fina stuga som ligger i lugn och lummig mysig miljö :)
 
Kerstin har varit supergnällig idag. Ni vet sådär som när inget duger, ALLS. Vill inte det, vill inte det och bryter ihop för minsra lilla. Tycker hon känns varm men termometern säger att hon inte har feber, dock hade hon ju det igår. Ögonen rinner lite på henne och snoret åxå, dock klart både två, inget grönt alls. Sova ville hon inte på dagen utan blev jättearg. Somnade dock som en stock nu på kvällen. Äta har hon knappt gjort, bara lite sporasiskt sådär. Hoppas hon är bättre imorgon, vad det än är.
 
Bilderna är rätt kassa, verkar som det vart imma på linsen? :P
 

Åka tacktoo är alltid roligt!


Blir nog fler stopp vid denna mackapär under semestern ;)


Oppa oppa! Hoppa på studsmatta är kul!


När inget duger, så får man iaf ett "ja" om man frågar om hon vill gå med Polly ;)

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: