JObbjobbJObB

     Publicerat: 2012-07-11 Kl: 20:00:00 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

Jobbdag två avklarad. Mycket att göra som alltid. Det är ju så hos oss att på sommaren blir det verkligen högsäsong iom att Värmdö ökar sitt invånarantal med typ 300% mtp alla sommarstugebor. Värmdö är ju Stockholmarnas sommar-ö. Och det märker vi kan man säga!
 
När jag kom hem gick vi en promenad och handlade. Kerstin och Markus har varit i stan idag på Markus jobb en sväng och sedan åt dom lunch på Markus stam-pub. Semester med pappa var'e ja! Haha <3
 
Imorgon blir det lite Kerstin på bloggen igen <3
Postat av: Åsa

Hej! Lite personlig fråga, men du satte ju in en Mirenaspiral efter din graviditet. Hur har det fungerat? Funderar på en sådan. Förstår om du inte vill svara, men tänkte att jag iaf kan fråga. Kram!

Svar: Jag har tagit ut den :( Fungerar för alla jag känner som har en sådan men jag blödde tyvärr flera veckor i sträck, för att sedan vara utan nån ynka vecka och så höll det på tills jag tog ut den nu innan sommaren.
Sofia

2012-07-11 @ 22:13:44

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: