Hej då Pippi hej Lotta

     Publicerat: 2012-07-15 Kl: 20:38:49 | I kategori: Kerstin | 2 kommentarer

 
Efter en månad med Pippi som en fjärde familjemedlem är jag så less på dom där avsnitten att jag vill spy, ffa dom första. Försökte med Emil i Lönneberga igår men Kerstin blev jätterädd för Emils arga pappa. Hon gick från soffan, såg besvärad ut och började darra på underläppen, lillkorven <3. Efter tipps så har vi idag istället provat Lotta på Bråkmakargaten OCH VILKEN JÄKLA HIT! Ungen satt helt stilla i 74 minuter och kollade helt oavbrutet på filmen. Och Lotta är ju så söt och rolig åxå och jag är riktigt glad att få ett Pippi-brejk nu :P Om en månad vill jag väl spy på Lotta istället och önskar inget hellre än att en fräkning tjejj med röda flätor förgyller vår dötid igen :P
Postat av: linda

vad kul att det funkade! :) jag gillar lotta jag. än så länge ;)

2012-07-15 @ 21:47:25
URL: http://lindae.se/blogg/smallfeet/
Postat av: Emma

Nico började också med Pippi och gick sedan över till Lotta. Men nu tycker han om Emil också. Andra filmer han tycker om som K kanske kan gilla sedan är Saltkråkan (speciellt dem med Skrållan), Madicken, Karlsson på taket (även om jag hatar den skummisen) och Nils Karlsson Pyssling.

2012-07-15 @ 23:11:23
URL: http://hemmahosknyttet.blogg.se

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: