URK.

     Publicerat: 2012-01-17 Kl: 12:29:59 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer


Asså fy fan var jag känner mej vissen, som en urvriden trasa.
Febern är borta idag men jag har ont i varenda millimeter av kroppen och har en slemhosta som inte är från denna värld. Var ute med hundarna i 15 minuter och nu känns det som jag sprungit mataton. Och så svettas jag eller fryser, lixåm inget däremellan.

Lämnade Kerstin på dagis på morgonen. Visst hade hon kunnat vara hemma med mej, men nu är vi i en fas där hon måste komma igång och gå på dagis alla dagar hon ska, dvs tis-fre. Eftersom hon haft otur och blivit sjuk två gånger redan så har det ännu inte blivit någon kontinuitet, vilket hon behöver. Hon grät när vi kom dit, vilket hon brukar göra... Men jag var kvar nån minut för att lämna hennes extrakläder och redan när jag kom ut från skötrummet hade hon jättekul med kompisarna och när jag sa hej då vinkade hon bara, så det kändes ju toppen :) Hoppas hon har sovit åxå OCH ätit. Hämtar henne vid 14.00, längtar <3

17.00 ska jag jobba. Börjar egentligen 15 men ska jag orka får det bli en så kort dag som möjligt. Och 17-21 känns inte omöjligt utan det ska nog gå bra.

Ha det fint!
Postat av: Coquina

Usch krya på dig och skönt att du kan jobba kortare dag! Kika gärna in på min matblogg och tävla i min tävling, perfekt för lilla Kerstin =)

2012-01-17 @ 13:55:30
URL: http://coquina.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: