Sjukstuga

     Publicerat: 2012-01-10 Kl: 12:45:13 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Blööööö vad jag är tung i huvvet idag. Bankar och bultar och nyser som en tok gör jag och näsan är täppt. Hej förkylning. Fast att Kerstin vaknade 9.30 idag har jag lagt henne i sängen i hopp om att hon ska sova lite middag. Detta brukar vara mission impossible om hon vaknar efter 9 på morgonen. Men jag provar. Jag behöver lite lugn och ro så jag orar iväg och jobba sedan. Och Jag tror att K behöver sova lite extra.

Idag totalvägrade Kerstin frukosten och började skrika och gråta och ropa näääh nääääh innan jag ens hann servera frullen. Lät det sedan stå på soffboret och efter en knapp timme såg jag henne stå och dricka den där vällingkoppen iallafall, och tillochmed ta ett par smulor från mackan. Då gäller det att vara tyst och inte låtsas om att man ser henne, gör man det, minsta lilla då lägger hon ifrån sej maten. Så man får verka upptagen med annat.

Till lunch har vi både ätit köpesallad från ICA. Kerstins består dock inte av sallad utan av pasta, majs, avocado, skinka och creme friche. Hon har ätit riktigt bra faktiskt! Känns bra. Till efterrätt tog vi oss en donut, en liten bit till K och en stor bit till moi ;)

Nu blir det till att kurera under täcket medans Kerstin surrar för sej själv i sin säng. Vi får väl se om hon somnar...

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: