Mot Stockholm igen

     Publicerat: 2012-01-30 Kl: 09:01:00 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Nu har vi Boråsat oss färdigt för den här gången. Kursen var i det stora hela helt okej. Jobb väntar imorgon och dagis för Kerstin. Har ingen planerat Boråsresa just nu, men det lär inte dröjja länge tills jag är här igen.

Nu vill jag bara komma igång med livet igen! Känns som att tiden sedan jag började jobba i mitten av december bara har vart en enda röra. K har varit sjuk, jag har vart hemma, jag själv har varit sjuk, semester osv, fasen nu vill jag igång! Jobba! Ha K på dagis alla dagar hon ska. Kan vi inte bara få vara friska nu... Dom där jävla dagisbacillerna är fan inte att leka med asså! Jag har aldrig vart så sjuk. Jag mår fortfarande inte bra ens... Blir snabbt trött och känner mej svag i musklerna väldigt fort om jag tex bär Kerstin. Orkar inte gå på nå längre promenader... Jag har hosta som sitter med slem nere i lngorna och pencillinen gör mej illamående och aptitlös. Gaaah snäll låt det bara gå över. Nu. tack :)

Vi hörs i eftermiddag!

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: