Halvdöd

     Publicerat: 2012-01-18 Kl: 21:31:40 | I kategori: Vardagsprat | 3 kommentarer

... har spenderat hela dagen i soffan med en hals som gör så ont att jag vet inte vad jag heter knappt. Vad fan, hur kan det INTE vara halsfluss? Svalget ser ut som en råbiff, helt sårigt och rött. Men visst, inga vita prickar. Har jag lika ont imorgon ska jag bannemej gå tillbaka till vårdcentralen. Jag har mölat i mej massor av smärtlindrande och sugit på sånna där skämt till halstabletter "bedövar smärtan som grand finale" -bafucin. Härregud det kan inte vara mkt halsont för att sånna ska funka. Min erfarenhet av så här ont i halsen där inget hjälper är halsfluss! Vanlig halsont känns annolunda, detta är så knivar såfort jag andas, pratar eller ja sväljer. Äta är uteslutet.

Markus har varit hemma idag och tagit hand om Kerstin och mej. Hämtat allt jag bett om åså <3 Lilla Kerstin är inte hundra heller, var riktigt glad på dagen men så var hon febrig igen på kvällen... Antar att det är öroninflammationen som gör det och att hon förhoppningsvis blir frisk av kåvepeninet.

Hörs imorgon!
Postat av: Marie

Stackare!! Krya på dig!

2012-01-18 @ 22:32:06
Postat av: Anonym

När jag hade JÄTTE ont i halsen så sa dom att jag inte heller hade halsfluss. Men efter att jag legat hemma en dag och knappt kunnat andas på grund av halsontet, så fick vi en akut tid. Efter blodprov och halsprover visade det sig att jag "bara" hade en inflammation i kroppen och fick pencillin. Två dagar efter var jag fit for fight igen!

2012-01-19 @ 13:29:12
Postat av: Emma

Hoppas du snart mår bättre.

Tyvärr kan man ju få virusinfektioner i halsen som gör nästan lika ont som halsfluss och som inget hjälper mot. Har haft både och massor av gånger och trots att halsflussen brukar vara lite värre får jag hellre den eftersom viruset inte blir bättre av penicillin utan man bara tvingas plågas.

2012-01-19 @ 20:25:46

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: