Hallå!

     Publicerat: 2012-01-23 Kl: 13:37:14 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


Ledsen att min blogg som jag förstått många tycker är mysig och rolig, förvandlats till en sjukblogg hehe, men det blir bättre snart igen.
Har sovit sååå gott i natt, utan att vakna, helt underbart. När jag vaknade hade jag dessutom ingen feber längre och det är första gången på en vecka som jag är feberfri. Antibiotikatabletterna har fått stanna i magen så det känns jätteskönt. När jag är hemma och ligger i soffan känner jag mej rätt frisk frtm hostan då och att jag fortsatt inte kan ta djupa andetag, det tar stopp, gör ont och krampar lixåm. Men såfort jag ska göra något märker jag ju att kroppen inte är helt med på noterna. Jag blir anfådd av att klä på mej tex. Nu på fm var jag till Apoteket och hämtade ut min nya medicin och då behöver jag sopa bilen. Det var lite over the top men vad skulle jag göra... Väl hemma känner jag mej nu helt matt så nu blir det soffan resten av dagen, eller iaf tills jag ska hämta K på dagis. Hon får vara där nu fast att jag är hemma för hon har äntligen börjat komma in i vardagen där och det verkar flyta på med både mat och sömn. Så lite kontinuitet var nog vad som krävdes. Dessutom klarar jag inte av att vara så alert hela dagen att hon kan vara hemma och hur kul är det för henne att sitta här inne hela dagen, hon måste ju få komma ut åxå. Men hon får komma hem tidigare än vanligt såklart.

Vi hörs senare!

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: