dagen slutade på närakuten...

     Publicerat: 2012-01-20 Kl: 13:11:32 | I kategori: Sofia-stuff | 2 kommentarer

Efter att det bara blev värre och värre igår så kände jag framåt kvällen att nej, något är fel. Man ska inte hosta grönbrun sörja och ha så ont att andas. Ringde Närakuten vid Gullmarsplan och fick deras sista tid för kvällen. Då jag inte var i stånd att köra själv ringde jag Annelie som med 15 minuters varsel kom hit och körde in mej. Kan inte uttrycka mej nog hur tacksam jag är för den hjälpen, underbara fina vän! Väl framme konstaterades lunginflammation och vi begav oss mot apoteket och hämtade ut antibiotika och hostmedicin. När jag kom hem igen var jag fullkomligt slut.

Idag mår jag något lite bättre, men orkar fortfarande inte göra saker. bara att förflytta mej från sängen och ut till soffan gjorde att jag låg och flåsade i 30minuter helt sjukt. Har jätteont i huvudet åxå och i nacken, förmodligen för att jag låg ner lite halvobekvämt igår.

Nu ska jag vila vidare...
Postat av: Petra

Usch låter jättejobbigt med lunginflammation, krya på dig!!!

2012-01-20 @ 15:11:28
URL: http://mittvernissage.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Krya på dig! Saknade dig på jobbet idag!

2012-01-20 @ 17:19:37
URL: http://vilddjurens.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: