BVC - extravägning

     Publicerat: 2012-01-16 Kl: 11:05:03 | I kategori: Kerstin | 1 kommentarer


BVC har fått en akvarium - uppskattat av K!

Idag har vi varit på BVC för en extrakoll av Kerstins vikt eftersom hon äter så dåligt. Och mycket riktigt visade sej detta även på vågen. +100g på 5 månader, hela 9,5kg vägde ongen. Nu har hon ju varit sjuk så självklart spelar det in åxå. Förmodligen hade vikten inte vart riktigt så liten om hon fått vara frisk. Mtp att hon inte bajsat på två dagar så kan man ju anta att vikten egentligen ligegr på minus... Skulle hon bajjat hade hon ju säkert gått ner 100g hehe.

Planen nu är iaf att K och vi ska få träffa en psykolog, mest för att reda ut lite situationen kring Kerstins ätande, vad kan vi göra osv. Det blir nog bra.

Väl hemma var Annelie förbi en sväng och hämtade en grejj, och K bröt ihoåp fullständigt när hon gick och efter det bara hon grinar haha. Till lunch har hon ätit två pastaskruvar och en champinjon. yey... Nu ska hon få sova middag :)
Postat av: Bea - Stolt mamma till Alexis

Jag är lite småorolig för Alexis vikt när hon ska på 1 1/2 årskontrollen i mars. Hon väger väl lite för lite 10,5 kg ungefär. Hon äter allt, men är ingen storätare, sedan är hon väldigt aktiv också, det är ju ingen tjej som är still (knappt ens när hon sover) så hon förbränner väl säkert en hel del...

Men jag tänker också att så länge hon verkar pigg och glad och ser hälsosam ut så är det ingen fara direkt.



Hoppas stackars Kerstin kryar på sig snart! Alexis har nästan till 100% fått en förskoleplats nu och jag ser inte jättemycket fram emot alla nya sjukdomar hon kommer få, hon har på sin höjd varit lite snorig någon gång...



Kram

2012-01-16 @ 13:54:55
URL: http://hemmahosbea.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: