Vad fals??

     Publicerat: 2012-12-08 Kl: 09:27:45 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

Idag vaknade Kerstin 06.19. WHAT?? SÅ tidigt har hon aaaldrig vaknat. Tror rekordet ligger på 06.30. Hon sover ju i regel till 8 ungefär, ibland 7, ibland 9, det är rätt olika det där. Men idag måste något ha väckt henne. Trodde inte mina ögon när jag tittade på klockan när hon kom in till oss efter hon vaknat. Men... Ingen i vår familj kliver upp den tiden inte. Så hon fick roa sej själv, plockade med grejjer, såg lite film och klockan 8 gick vi upp. Jag lyckades somna om en stund iaf. Nu har vi varit uppe i 1,5 timme pch om en stund väntar en promenad. Men först efter Markus vaknat, det är hans sovmorgon idag men klockan 10 får det vara nog :D
Postat av: Mia

Uscha som här då. Men Adrian går alltid upp tidigt. Jag gör det inte utan ammade och sen spelade vi spel på mobilen innan Peter kom hem från jobbet och satte på tv åt skruttungen. :)

2012-12-08 @ 10:20:18
URL: http://mammagran.blogg.se

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: