Gott Nytt År

     Publicerat: 2012-12-31 Kl: 19:50:34 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

 
Jahapp så var dagen här. Sista dagen av 2012. Kommer lixåm aldrig igen. Dagen började med sur och trottsig Kerstin men har faktiskt slutat riktigt bra. Hon har tillochmed ÄTIT ett mål MAT. Stekt kyckling, en hel riven morot och nudlar! WOW! I 1,5 vecka har hon nämligen enbart ätit liiite bröd och nån ostskiva per dag. En glad och go tjejj gick nu och la sej. Hoppas att det fortsätter såhär, annars blir jag snart flintskallig av alla nej nej, neejje, nääähhh osv osv osv... GAAH! ;) Gott nytt år!
 
 
Postat av: Bea - Stolt mamma till Alexis & Hailey

Kerstin och Alexis verkar verkligen vara i exakt samma fas... här har det varit småknussligt med mat i någon vecka men så två dagar nu så har hon inte gjort något annat än att äta i stort sett! Igår satt hon och mumsade i sig en halv burk med riven parmesan!

Vi syns i morgon!
Kram

Svar: kerstin är tyvärr nästan alltid i denna matfasen hehe, men så kommer det någon enstaka dag här och där som hon äter. :D
ja det gör vi! ska bli superkul!!!!
Sofia

2013-01-01 @ 11:54:23
URL: http://hemmahosbea.blogg.se

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: