En liten vädjan

     Publicerat: 2012-12-30 Kl: 19:38:31 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

 
Idag har jag och Kerstin varit i Tosseryd hos Linda och hälsat på hästarna. Kerstin var mycket förväntansfull :) När vi åkte hem satt hon och skreeek i bilen "jag vill rida på hästarna, på stoooora hästen!" hm.... den gång jag lät Kerstin prova att sitta på en häst skrek hon i panik haha men det har hon nog förträngt ;) Så... vi får väl ordna det, att hon får prova att rida någon dag :)
 
Annars händer här inte mycket. Dagarna lunkar på här hemma i Borås. Imorgon på nyårsafton finns inget planerat, likt dom senaste tio åren. Bamse är fruuuktansvärt rädd för smällare och raketer och mina nyår går åt till att hålla honom trygg. Polly bryr sej inte alls.
 
Så ni som ska ha fyrverkerier... Snälla, ni kan väl skjuta upp allt ni har där på 12-slaget och så är det bra sedan? För egentligen är det inte allt oväsen vid 12-slaget som är problemet även om det är en pina för alla rädda hundar och katter, nej värst är allt j*vla slentrian-fyrverkerier som kommer drällandes efteråt (och före). Som att folk hittar en raket i timmen och går ut och skjuter iväg. Suck, det är det värsta. 12-slaget går fort, det genomlider vi under täcket.
 
Så, ni som skjuter, tänk på alla djur, snälla <3
Postat av: Jess

Har du nåt tips om man har en katt som är livrädd för smällare/fyrverkerier? Det har gått bra i tre år men förra året måste han blivit rejält skrämd för nu är han livrädd:(

Svar: läs lite här: http://www.varmdodjurklinik.se/index.php?id=32gäller ju även för katter. hoppas natten kommer gå bra trotts allt. vi kämpar redan här med livrädd hund... :(
Sofia

2012-12-30 @ 23:16:43

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: