Sorgliga minnen från förr

     Publicerat: 2012-08-27 Kl: 22:01:00 | I kategori: Sofia-stuff | 0 kommentarer

Tidigare ikväll när jag och Kerstin åt middag hade vi på barnkanalen och där sändes en modern version av Babar. Jag har ett väldigt starkt minne från när jag var liten och det är när jag såg Babar, och hans mamma blir skjuten av tjuvskyttar. Jag grät, det var sååå sorgligt och efter det var jag nästan rädd för att se på Babar, jag kunde lixåm aldrig försonas med den serien efter det. Minns att mamma och pappa köpte ett Babar-gossedjur till mej för att jag skulle må lite bättre haha. Likadant minne har jag av Landet för längesedan där en liten dinosaurie pratar med sin döda mamma (eller är det pappa?) i himlen. Minns att jag brukade lyssna på sånt sagoband med denna berättelse med en tillhörande liten bok, och jag hoppade alltid över det stycket för det var så fruktansvärt sorgligt. Sedan har vi ju Lejonkungen, och då var jaf ju ändå betydligt äldre, men jag har bara sett denna film en enda gång och det pga att det är så sorgligt när Simbas pappa dör.
 
Hade en tjejj i klassen på gymnasiet som ofta sa rätt roliga och delvis korkade saker, minns såväl när Lejonkungen kom på tal och människan säger "jag fattar inte hur den besten kunde dö, av ett gäng renar?!" Det var dock roligt sagt, men har ändå inte vågat se om filmen ;)
 
 
 
 
 

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: