Packa packa packa

     Publicerat: 2012-08-29 Kl: 12:11:57 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

...är vad jag gör just nu. Eller nä, just nu har jag tagit en välförtjänt paus. Mitt knä har svullnat upp och är aldeles ont och svampigt, just typiskt när man har massor att göra, antar att jag överansträngt mej. Nu inväntar jag Markus som kommer snart, och då ska vi skruva isär vår sängram åså så att den är redo för flytt imorgon. Sedan ska vi göra det sista i förrådet.
 
Imorgon kommer Kerstin lämnas på dagis redan klockan 7 så hon ska äta frukost där. Sedan beger vi oss till nya stället och får ut vår nyckel vid 8. Därefter knallar vi upp och tar en titt på lägenheten, som vi ju aldrig sett mer än på ritning hehe. Klockan 9 hämtar vi hyrlastbilen och kör hem och packa in i den. Vår inflytt är 11-14 (eftersom det är nyproduktion och flera flyttar in samtidigt är hissen och parkering utanför ingången våran mellan dom klockslagen, men självklart kan man flytta grejjer även utöver det, men då får vi ta trapporna.) Men vi ska prioritera alla tunga saker dom timmarna så blir det något kvar kan vi ju lätt ta det trappvägen :)
Sedan hämtar vi Kerstin på eftermiddagen som får komma hem till flyttkaos, tyvärr, men vi får väl göra iordning hennes rum först av allt :)
 
Ska försöka hinna skicka några bilder till bloggen på hur det ser ut iaf, imorgon på morgonen :)

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: